Autobedrijf Graumans
Smederijstraat 7
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: 013/507 9770
Fax: 013/507 7627
Infotainment.

Ontdek welke telefoons compatibel zijn met uw Opel.


Regelmatig ontvangen wij vragen over de connectiviteit van mobiele telefoons met de audio-en infotainmentsystemen van Opel. De audio-en infotainmentsystemen, welke standaard af-fabriek of als optie leverbaar zijn op diverse Opel modellen, worden getest met een groot aantal mobiele telefoons. Echter is er een veelvoud aan diverse mobiele telefoons met verschillende software, hierdoor kan het voorkomen dat uw mobiele telefoon niet in de lijst staat vermeld en niet is getest door de fabriek. Dit hoeft niet direct te betekenen dat de Bluetooth connectie niet werkt, alleen kunnen we de werking niet garanderen.  

Welke telefoon is compatible met het audio-of infotainmentsysteem van uw Opel?

Op deze pagina kunt u een PDF-bestand downloaden waarin u kunt zien of uw mobiele telefoon is getest door Opel. De connectiviteit is afhankelijk van het type telefoon en de software door de leverende fabrikant. De software van de telefoon kan tussentijds gewijzigd worden door de fabrikant waardoor het ene toestel van hetzelfde type wel werkt en het andere toestel van hetzelfde type niet. Aan deze telefoonlijst kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Daarnaast zijn de resultaten verkregen door middel van testen onder bepaalde omstandigheden in de fabriek. Werkelijke resultaten kunnen afwijken wanneer de producten onder afwijkende omstandigheden in afwijkende omgevingen zijn gebruikt.

Als u de nieuwste versie van het iPhone-, iPad- en iPod besturingssysteem iOS7.1(.1) heeft geïnstalleerd, dan is het mogelijk dat u problemen ervaart met de Bluetooth verbinding. Wij adviseren u om tussen de telefoongesprekken minimaal één minuut pauze in te lassen. In de tussentijd wordt er aan een permante oplossing gewerkt. Raadpleeg uw Opel dealer voor de laatste status van deze oplossing.

Let wel; de lijst die u hieronder kunt downloaden is aan verandering onderhevig en wordt regelmatig gewijzigd.

 

Lijst 1 Lijst 2 Lijst 3  Lijst 4
(CD 600 IntelliLink) en (Navi 950 IntelliLink)
Lijst 5 Lijst 6
Astra  Corsa (van 01/2011)  Ampera  Ampera  Insignia (van 2014) ADAM
Agila  Antara (van 10/2011)  Astra J (van 2010)  Astra   Nieuwe Corsa
Corsa  Zafira Family  Insignia (van 2009)  Cascada    
   

 Meriva B (van 2011)

 Meriva    
   

Mokka 

Mokka    
   

Zafira Tourer

Zafira Tourer (2014)    
   

Cascada (van 2013)

     
Download Download Download Download Download Download