Autobedrijf Graumans
Smederijstraat 7
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: 013/507 9770
Fax: 013/507 7627
Onderhoud & Controles.

Periodiek onderhoud is essentieel om onbezorgd te kunnen blijven genieten van uw Opel. Wij  als Opel Erkend Reparateur zijn Uw Opel Erkend Reparateur is daarvoor de aangewezen partij. U krijgt er waar voor uw geld én zijn ons specialisme er gratis bij.

 

Waarom onderhoud bij ons de Opel Erkend Reparateur?

 1. Wij maken Hij maakt altijd gebruik van originele onderdelen met minimaal twee jaar garantie.
 2. Er wordt aan uw Opel gewerkt door specialisten die getraind zijn door de importeur.
 3. De Onze monteurs maken uitsluitend gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Opel model is ontwikkeld.
 4. Hij gebruikt Wij gebruiken volsynthetische olie.
 5. Hij hanteert Wij hanteren officiële, d.w.z. door de fabriek voorgeschreven, onderhoudsbeurten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
 6. Na uitvoering van een onderhoudsbeurt aan uw auto, krijgt u tot maximaal één jaar lang Opel Assistance Plus mobiliteitsgarantie en u kunt lid worden van myOpel, een loyaliteitsprogramma met diverse, unieke services en voordelen.

Onze Opel Erkend ReparateursWij zijn namelijk van mening dat het door hunons uitgevoerde onderhoud van zodanige kwaliteit is, dat zewij er een mobiliteitsgarantie op durven te geven. Als u uw Opel door ons laat onderhouden, betekent dit voor u dat uw Opel altijd in topconditie verkeert, met de zekerheid van mobiliteit via Opel Assistance Plus.

Olie peilen.

Controleer ongeveer eens per maand het oliepeil van uw Opel. Een verkeerd motoroliepeil kan namelijk schade aan de motor veroorzaken. Een te laag oliepeil zorgt ervoor dat de motor niet voldoende wordt gesmeerd, gekoeld en gereinigd. Een te hoog oliepeil zorgt ervoor dat de olie de krukas kan bereiken waardoor de olie wordt opgeklopt en dat is niet goed. Hoe peilt u de olie?

 1. Zorg dat uw Opel op een horizontale ondergrond staat.
 2. Als de motor nog warm is dient u zo'n 15 minuten te wachten. (Het mooiste resultaat krijgt u wanneer de motor echt koud is, bijvoorbeeld na een nacht te hebben stilgestaan)
 3. Haal de peilstok uit het motorblok en veeg deze schoon met een droge doek.
 4. Steek de peilstok opnieuw geheel in de opening tot deze weer op zijn plek zit en haal hem er dan weer uit.
 5. De olie moet nu ergens binnen het op de peilstok aangegeven minimum en maximum staan.
 6. Wanneer de olie net onder het minimum zit moet er worden bijgevuld.
 7. Rij even langs uw Opel dealerbij ons langs zodat hijwij dit voor u kankunnen doen met de juiste olie (Belangrijk!) voor uw type motor.

5W30 dexos2: de nieuwe, ecologische, ‘high-performance’ Opel olie. 

OpelsDe nieuwe dexos2 olie heeft de hoogste kwaliteit nu leverbaar. Deze olie combineert doeltreffende, reinigende eigenschappen met een volledige bescherming van uw motor.

De voordelen van dexos 2 op een rijtje:

dexos2:
• zorgt voor een verlaging van het brandstofverbruik en dat merkt u in uw portemonnee
• is beter voor het milieu, want het bevat minder sulfaat, fosfor en zwavel
• is door zijn hoogwaardige kwaliteit de beste olie i.c.m. de meest moderne dieselpartikelfilters (DPF’s) voor dieselmotoren en katalysatoren bij benzinemotoren omdat dexos2 de levensduur van deze emissiebeperkingssystemen verlengt
• zorgt voor uitstekende prestaties bij zowel hoge als lage temparaturen

Vervangend Vervoer

Wanneer u uw Opel bij ons brengt voor onderhoud en hem even moet missen, dan kunt u uiteraard rekenen op vervangend vervoer. Hiervoor hanteren wij zeer scherpe tarieven. Bovendien ontvangt u altijd een nagenoeg nieuwe auto, zoveel mogelijk in lijn met het Opel-model dat u rijdt.

Dat is de service van Opel. 

Klik hier voor het maken van een afspraak.