Autobedrijf Graumans
Smederijstraat 7
5111 PT Baarle-Nassau
Tel: 013/507 9770
Fax: 013/507 7627
Kwaliteit & Reparaties.

Voor het onderhoud van uw Opel maakt uw Opel Erkend Reparateur maken wij gebruik van Originele Onderdelen. Deze onderdelen zijn speciaal voor uw model ontwikkeld en passen dus precies op of in uw auto. Daarnaast leveren ze dezelfde kwaliteit als de onderdelen die al in de auto zaten. Zo weet u zeker dat u met uw Opel veilig op pad kunt.

Voor alle Originele Onderdelen geldt een garantieperiode van twee jaar. Als alternatief levert uw Opel dealer leveren wij ook Opel Eco-onderdelen.Opel Eco-onderdelen. Dit zijn originele Opel  onderdelen die tijdens een reparatie worden vervangen om vervolgens een complete revisie te ondergaan zodat ze later opnieuw ingezet kunnen worden als vervangingsonderdeel.

Waarom Originele Onderdelen bij de Opel Erkend Reparateur?

  • Originele onderdelen en accessoires: wij makenuw Opel Erkend Reparateur maakt gebruik van originele onderdelen met twee jaar garantie.
  • Perfect opgeleid: wij hebbenuw Opel Erkend Reparateur heeft gespecialiseerde medewerkers in dienst die continu door Opel worden bijgeschoold.
  • Gespecialiseerd gereedschap: onzede monteurs maken gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Opel werd ontwikkeld.
  • De juiste producten: wij gebruikenuw Opel Erkend Reparateur gebruikt de door Opel voorgeschreven onderdelen en oliën bij elk onderhoud.
  • Respect voor het milieu: de prijzen voor een onderhoudsbeurt zijn inclusief milieutoeslag, tenzij anders vermeld. Alle afvalproducten worden verwerkt met respect voor het milieu.
  • Advies met ervaring: dankzij onzezijn jarenlange ervaring kennen wijkent uw Opel Erkend Reparateur alle producten en programma’s in detail en zijn wij perfect in staatis hij de perfecte persoon om u advies op maat te geven.

Kies Opel voor uw Opel!